Szállítás / fizetés

A piercinges.hu webáruház megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti.

Szállítási díjak:

1. Utánvétes fizetés esetén: 1.190 Ft
2. Előre utalás esetén: 890 Ft
Személyes átvételre nincs lehetőség, mert nem tartunk fenn irodát / üzletet.

A megerősített visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül szállítjuk ki a terméket.

1. Utánvétes fizetés esetén: A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 9-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, hogyha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

2. Előre utálás esetén: Amennyiben adatait és megrendelését rendben találta erősítse meg rendelését a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva és az ott feltüntetett bankszámlaszámunkra utalja át a fizetendő összeget, a közlemény rovatba írja ki a megrendelésének számát. Az összeg számlánkon való jóváírását követően kerül feladásra a küldemény. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 9-17 óra közötti időszakban. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. 

A csomagok kiszállításának menete:

A csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki. A GLS e-mailen értesíti a címzettet a feladást követően. Ez az értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét.

A kiszállítás napjának reggelén SMS-ben értesítjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet a GLS automatikusan értesíti. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot, ahol ki lehet választani a több kézbesítési módot (pl. kézbesítés egy másik napon, kézbesítés egy másik címre stb.).

további részletek: ÁSZF